Tilbud

  • Augusta
    2 250,00 DKK 1 000,00 DKK

    save -1 250,00 DKK

Producenter

Ingen producenter

Om Os

Lanugo designer og sælger lækkert casual luksuriøst kvalitetstøj, accessories og indbo i materialer som skind, pels og silke. Vi lægger vægt på hjertevarm, personlig, engageret service. Skind og pels tilpasses individuelt, stylingtips følger med, og tøjet kan shoppes uden dyre mellemled.

 

Kendetegnet for vores Lanugo-look er de flotte douche naturfarver, den både rå boheme og delikate feminine stil med funky detaljer – et lækkert og stilbevidst hverdagslook, der let kan dresses op/ned og mixes på et utal af måder. Vores produkter er designet med hjerte, stil og kant og bygger på tankegangen, at det skal være lækkert  både at se og have på fra inderst til yderst. Vores brand er båret af et stort personligt engagement og ønske om at designe og skabe nydelse, luksus og æstetik i hverdagen med et twist og til en god pris. Vi vil gerne være med til at skabe en helhedsoplevelse.

 

Hjertevarm Luksus – kernen i vores forretning

Bag Lanugoteamet står to indehavere, Annette Elise Rye og Helle Hvilsted. Lanugo blev stiftet af Annette for 7 år siden og var den første til at designe tibetveste til børn. Det blev en stor succes, og siden er virksomheden vokset til i dag at omfatte både Woman, Accessories, Home og Kids.

 

Vores forretning er et ”livsstilsprojekt” og vores produkter er båret af værdier og personlighed. Vi brænder for vores edgy og klassiske design og vil gerne gøre en forskel ved at klæde kvinder lækkert og prisrigtigt på i skind, pels og andre skønne bløde luksusmaterialer – få dem til at føle sig godt tilpas fra inderst til yderst. Vi kalder det hjertevarm luksus - vores produkter er gennemsyret af  ”feel-good”, og der er lagt hjerte, sjæl og originalitet i alle vores designs.

 


Hverdagsluksus med kant & nydelse – vores designfilosofi

Lanugo introducerer begrebet ”hverdagsluksus” og ”hverdagspels”. Vi bryder med gamle myter om pels og ønsker at bringe både nydelse, komfort og stil ind i den travle hverdag. Vise at pels og skind ikke er årstidsbestemt og ikke kun til fin brug, men kan give stor nydelse, varme og en følelse af selvforkælelse i dagligdagen - uden at koste en formue. 

Vi bruger tid på at håndplukke de fineste, blødeste materialer og sikre at kvaliteten skal være i top, og vores skind og pels skal både være smukke, behagelige og kunne holde til hverdagens slid. Vi kombinerer æstetik med komfort. Tøj der er lækkert, er stilfuldt, har personlighed, og som du kommer til at elske at bo i!

Vores designs, kan bruges med forskelligt tilbehør – de kan hurtigt både dresses op og ned, og alle vores styles kan mixes på kryds og tværs. På den måde kan man hurtigt få en varieret luksuriøs garderobe.

Samtidig har Lanugo-looket sin helt egen kant og originalitet – det er både råt og delikat på én gang. Kollektionen har mange fine detaljer, effekter, og de unikke styles kan vendes og drejes på mange måder -vi kalder det mix-match!

Også på det indre plan handler Lanugo om nydelse. Mange er presset på tid – mangler måske overskud til selvforkælelse. Derfor er det så vigtigt, at også vores påklædning kan give os en følelse af luksus, selvsikkerhed, og nydelse. Vi ønsker at kvinder skal føle sig som en million – også på gråvejrsdagen.  Måske er den bløde pelsvest lige netop det twist – den lille ting, som er med til at give din dag ekstra nydelse.

 

Lanugo-care – vores kunder er det vigtigste

Vi ser altid det højeste i vores kunder og lægger stor vægt på den personlige styling og betjening. Hos os kommer vores kunder altid i første række. Vi både skræddersyer og tilpasser vores skind- og pelsdesigns til den enkelte og sikrer os, at det sidder perfekt.

Hver kunde er unik, og vi er alle forskellige i type, højde og drøjde. Vi har masser af tips og idéer  til den individuelle styling og hjælper gerne med at finde det rette look for den enkelte og gode råd til garderoben. Tag os endelig med ind i dit klædeskab.

Lux for Less – vi garanterer luksus til fornuftige priser

Vores forretningsfilosofi bygger på luksus til fornuftige priser. Vi bestræber os på altid at give vores kunder mest mulig luksus for mindst mulig penge. Vi har valgt at levere direkte til kunder gennem vores webshop, showroom eller private events og skære det fordyrende detail-led væk. Det giver lux for less!

 

Vores Mission – Hjertevarm luksus

Med hjertet -Vores produkter er designet med hjertet og båret af værdier, æstetik og nydelse. Vi skaber helhed og oplevelse, tøj du vil elske at bo i, som skaber nydelse fra inderst til yderst.

Engagement - Vi ser altid det højeste i kunden – hver kunde er unik – vi engagerer os, tilpasser, giver styling tips og leverer direkte til døren.

Originalitet - Vi lægger vægt på, at vores design er luksuriøst, lækkert, bekvemt casual med kant og kan bruges i hverdagen året rundt.

Lux for less - Vi lægger vægt på at levere mest mulig luksus & kvalitet til de bedste priser.