Tilbud

  • Denise
    6 699,00 DKK 5 999,00 DKK

    save -700,00 DKK

Producenter

Ingen producenter

Vi holder en lang række events i løbet af året med forskellige temaer. For os er Lanugo ikke kun lækkert design men også en helhedsoplevelse fuld af hjertevarm luksus, nydelse og venindehygge. Så tag veninderne under armen eller kom selv og mød andre kvinder og deltag i vores inspirerende Lanugo-events.

 

Vi annoncerer de forskellige events løbende her på webshoppen og via vores Facebook side – her får du mere information om indhold, tid, sted og pris.

 

Vi glæder os meget til at se dig til vores Lanugo-events.

                                                                                                                                                                                         

28.11.14

 Charity Event- Broken Heart Foundation

Det Blødeste Hjerte ❤️
 
Lanugo afholder et "Et Hjerte til Forskel" charity event til fordel for Børnecancerfonden og samler sammen med Broken Heart Foundation (BHF) ind til familier med alvorligt syge børn. 
 
Start julen hos Lanugo og kom forbi:
 fredag den 28. november kl. 14-18 
til en kreativ eftermiddag med julehygge og køb et pelshjerte til en du holder af og støt samtidig en værdifuld sag!
 
Lanugo har designet det smukke bløde pelshjerte, som er BHFs varemærke og symbol. Du kan købe det lækre pelshjerte til 250kr. og støtte fonden og deres arbejde for at hjælpe de hårdtprøvede familier.
 
Julen er både hjerternes og familiernes tid. Har man et alvorligt sygt barn, er det en ekstra svær tid, da alt er blevet vendt på hovedet, og det kan være uoverskueligt også at finde tid til julehygge. Ved at købe BHFs pelshjerte støtter du Børnecancerfondens forkælelseslegater og er med til at give penge til at forsøde familiernes dagligdag og jul.
 
Vi klipper og klistrer og julehygger og laver sammen et stort sanseligt "hjertebilled" af pels- & skindrester, som vil blive doneret til fonden. Det bliver hyggeligt og sjovt, og du er med til at gøre en forskel og kan selv sende din personlige og symbolske hjertehilsen via billedet. Kom ind og lav dit hjerte til det store billed, som vi giver til Børnecancerfonden.

Julen er hjerternes tid – køb Broken Heart Foundation's blødeste julehjerte hos os og gør en forskel <3
 
På dagen vil du også kunne købe bogen: 
"Hvordan man har en usynlig bror"
 
Ta' gerne dine børn, familie & venner med!
 
Vi glæder os til at se dig
 
BHF ved Annette, Helle, Per og Annemarie.
 
 

 


 

LANUGO - Gasværksvej 12 - 2800 Kgs. Lyngby 


                                                                                                                                                                                       

 18.02.14

Fastelavns skønhed & luksus event hos Lanugo – KUN for kvinder! 

fredag den 28/02-14 kl. 12-19

Lanugo er i fastelavnshumør og vil gerne invitere dig til et sjovt, anderledes mode & skønhedsevent med katten af tønden, vin & lækkerier og masser af gode tilbud på tøj, kosmetik, interiør og accessories.

 

Vi har fyldt fastelavnstønden med lækkert luksusdesign, skønne overraskelser og gaver – kom og sving køllen sammen med en masse andre fantastiske kvinder og find ud af, hvad der gemmer sig af herligheder i tønden. Måske bliver du Lanugos første Kattedronning!

 

Du behøver ikke være klædt ud - vi kan love dig, at du kan blive lækkert klædt på fra inderst til yderst – vi har samlet en række gode fastelavnstilbud til dig  på bl.a. skind og pels ud fra devisen: Lux for less og hjælper gerne med styling og idéer til din garderobe.

 

Dygtige Marion Bircow er på besøg og viser og vejleder om de nye forårstendenser indenfor Artistry kosmetik – en serie, som anvender den nyeste hudplejeteknologi og er blandt verdens fem bedst sælgende kvalitetsmærker indenfor hudpleje. Ren luksus til huden.

 

Tag veninden med eller kom og hyg dig med de andre festlige kvinder og

sæt aftenen af til selvforkælelse, skønhed og inspiration – du er i det bedste selskab!

 

Vi glæder os til at se DIG på frederiksdalsvej 136 1 sal, 2830 Virum

Tilmeld dig eventet her

Hjertevarme luksushilsner

 

Lanugo